Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Food Health and Technology Innovations
Cilt: 2 Sayı: 6,
31.12.2019
Yıl: 2019
Food Health and Technology Innovations
Araştırma Makalesi
1. Effect of chitosan combined coating on chicken and quail eggs for controlling Escherichia coli and Salmonella enteritidis
Esin Derelioğlu
,
Özlem Turgay
Araştırma Makalesi
2. Technological Aspects for the Production of Beta-Galacto-Oligosaccharides (ß-GalOS) and its Physiological Properties for Health Benefits
Osama Ibrahim
Araştırma Makalesi
3. Aronia Berry Tea as Antioxidant Functional Drink: Bioactive Phenolics By HPLC-DAD and LC-ESIQTOFF-Mass Spectrometry
Ozlem Tokusoglu
Araştırma Makalesi
4. Antioxidant and Functional Nutraceutical Treatments Following Minimally Invasive (Robotical) Surgery
Ozlem Tokusoglu
Kapak Resmi İndir
Sayı Dosyaları
EDITORIAL NOTE
Arşiv
Cilt: 1 Sayı: 3,
10.12.2018
Cilt: 2 Sayı: 5,
30.09.2019
Cilt: 2 Sayı: 6,
31.12.2019
Cilt: 2 Sayı: 4,
30.06.2020
Cilt: 3 Sayı: 7,
15.12.2020